ПАНТОФИ BEFADO

28,31 лв.
17298
BEFADO
Размер обувки
Цвят
Количество
Последна наличност

 

Доставка за 1-2 работни дни

 

Бърза поръчка на телефон : 0888420407

 

Връщане до 14 дни

Детски дишащи обувки и пантофки Бефадо са с анатомично ходило, удобни и здрави, подходящи за игра и разходки. Олекотени са и не предизвикват изпотяване благодарение на изработката им от естествени материали. Детските обувки Бефадо са с твърд форд и допълнителна защита в областта на пръстите. Изберете детските крака да растат здрави.

Универсален модел подходящ за всеки тип крак. Модела е подходящ дори и за по-пухкави крака и за крака с висок свод. Този модел обувка е много лесен за обуване- първо повдигаме ластика, после слагаме пръст в областта на петата и обуваме. Илинор не носи отговорност, ако потребителя не е определил правилно вида на крака, за който се купува обувката. Препоръчваме да не пазарувате с шаблон, а е добре обувката да се мери в магазин. Така ще имате възможност да пробвате различни модели обувки и да прецените кой модел е най-подходящ. Всеки крак е строго индивидуален и има своите специфики.

Обувките са 100 % памук , за да са удобни и полезни за детския крак. Препоръчва се да се перат с течен препарат /против избеляване на плата/ и на температура не по-висока от 40 градуса, за да не променят формата си.

17298
BEFADO
chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.